AktuelnoDruštvoNaslovna

Godišnje nagrade komore Srbije privrednicima iz Južnog Banata

U svečanom delu sednice parlamenta privrednika komore u Pančevu 10. decembra upriličeno je uručenje godišnjih nagrada Privredne komore Srbije za Južnobanatski upravni okrug.

Goran Zabrkić, direktor PIK Južni Banat, Bela Crkva

Plaketa PKS-a za poslovni uspeh u sektoru poljoprivrede je dodeljena PIK „Južni Banat“ iz Bele Crkve. Nagradu je primio direktor Goran Zabrkić.

Plaketa PKS-a za poslovni uspeh u sektoru industrije je dodeljena preduzeću „Polimer commerce“ iz Plandišta, a nagradu je primio suvlasnik Stevan Rosić.

Plaketa PKS-a za poslovni uspeh u sektoru usluga je dodeljena JKP „Grejanje“ iz Pančeva, a nagradu je primila v.d. direktora Zdenka Jokić.

Pored privrednih društava nagrađena su i dva uspešna privrednika poveljama Privredne komore Srbije. Nagrađeni su Nebojša Perić, direktor JKP „Drugi oktobar“ iz Vršca i Jon Magda, direktor „Parilab“ doo fabrike obuće iz Alibunara.

 

Jon Magda, direktor „Parilab“ doo fabrike obuće iz Alibunara

 

Prisutni su upoznati da je nagradu Privredne komore Srbije dobila i kompanija West Pharmaceutical Services d.o.o. iz Kovina. Odlukom o dodeli priznanja predsednika PKS-a, Marka Čadeža ta će nagrada biti uručena na svečanosti u Privrednoj komori Srbije 14. decembra.