InformacijeNajave

Klizalište i sankalište na Trgu Nikole Pašića u Beogradu

Klizalište na Trgu Nikole Pašića u okviru manifestacije Beogradska zima biti otvoreno u nedelju, 16. decembra u 18 časova.

Ove zime Trg Nikole Pašića pretvara se u ledenu oazu i pravi raj za velike i male ljubitelje klizanja i sankanja.

Ulaz će biti besplatan tokom cele zime, a svake nedelje (izuzev 6. januara) od 10 do 11 časova održavaće se i besplatna škola klizanja čiji će polaznici dobiti prigodne diplome 27. januara.

Klizalište će 16. decembra svečano otvoriti Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, a zatim sledi druženje s poznatim jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Uslediće i koncert jedne od najpopularnijih grupa na ovim prostorima – Nevernih beba – koja je nedavno obeležila četvrt veka postojanja. Koncert Nevernih beba počeće u 20 sati.

Omiljena zimska aktivnost na Trgu u Beogradu će se ove godine odvijati na tri puta većem ledenom prostoru nego ranijih godina – na čak 1.200 kvadrata leda i propratnim sankalištem za najmlađe posetioce.

U sklopu klizališta posetiocima će biti na rapolaganju i prostor za igranje video igara – Rockstar Gaming zona koja će biti na raspolaganju od 18 do 22 sata.

U zimskim danima koji slede, na bini klizališta održavaće se raznovrsni muzički i zabavni programi.

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts