AktuelnoDruštvoNaslovna

Novogodišnji bazar u Pančevu od 21. do 23. decembra

Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva ove godine organizovaće 8. Novogodišnji bazar od 21. do 23. decembra u periodu od 11 do 20 časova.

Svečano otvaranje zakazano je za 21. decembar u 12 sati na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Manifestacija „Novogodišnji bazar“ je postala već tradicionalna privredna manifestacija koja u prvom planu, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe lokalna udruženja, ustanove, fizička lica i male preduzetnike, predstavljajući ih kroz brojne lokalne proizvode i usluge.

Na ovaj način želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2019. godine, po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima, a šarenilo ponude bazarskih proizvoda i prateći zabavni sadržaji pružiće dodatnu mogućnost našim sugrađanima da uživaju u pretprazničnom ambijentu, navodi se u saopštenju iz Gradske uprave Pančevo.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će građani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, da kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje su za njih pripremili organizatori.

Za sve učesnike Bazara, Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima, a za sve posetioce bogat kulturno umetnički program.

 

Plakat Novogodišnjeg bazara 2018

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts