InformacijeNaslovna

Zbog snega u Beogradu usporen saobraćaj, kašnjenja i u avio saobraćaju

Zbog snega u Beogradu koji neprekidno pada već nekoliko sati, saobraćaj je usporen, a u pojedinim delovima grada ulice su gotovo potpuno blokirane zbog poprečenih autobusa.

Sneg na aerodromu uzrok kašnjenja aviona

Zbog jakog snega i avio saobraćaj se odvija s kašnjenjem. Avioni koji su trebali ovog popodneva da polete sa beogradskog Aerodroma u polasku kasne od 30 minuta do sat vremena.

Saobraćaj kod Beogradskog sajma praktično stoji. Više od 10 autobusa stoji iz pravca Sajma ka Adi Ciganliji, javlja reporter RTS-a.

U Direkciji za javni prevoz, rečeno je RTS-u da se autobus preprečio i u Radničkoj ulici. A gužve su i iz smera Novog Beograda ka mostu na Adi, gde su se takođe preprečili autobusi.

Zastoj je u Paunovoj na Banjici, tu stoje trolejbusi. Gužva i na Gazeli, Brankovom i Pančevačkom mostu, Autokomandi i na Ibarskoj magistrali. Kod Bubanj potoka takođe zastoj.

Velika gužva je i kod Bogoslovije, javlja reporter RTS-a. U Višnjičkoj ulici uklonjena su teška vozila, koja su onemogućavala saobraćaj, koji je u tom delu uslovno normalizovan.

 

 

Četrnaest linija gradskog prevoza je skraćeno zbog snega koji pada u Beogradu.

U Beogradu se dogodilo 35 sudara, ali srećom nije bilo teže povređenih. Hitna pomoć je imala do sada 130 intervencija i radi se uglavnom o prelomima.

Najavljeno je da će sneg padati do sutra, do 13 časova.