NaslovnaSport

Profesionalni kik-boks turnir ”Gala fight night 3” u Žablju

Turnir u borilačkim veštinama pod nazivom „Gala fight night 3“ održan je 10. februara u žabaljskoj sportskoj hali, treću godinu zaredom.

Publika je uživala u sedam mečeva, a u poslednjem meču za profesionalnu titulu borile su se Jovana Milovanović iz beogradskog kik-boks kluba „Pobednik“ i Marijana Dasović iz kik-boks kluba „Sparta“ iz Temerina. Pobedila je Beograđanka Jovana Milovanović.

 

 

Prvakinja Srbije Jovana Milovanović istakla je da je prezadovoljna svojim rezultatima i da joj treba još malo vremena da se slegnu utisci, kako bi razmišljala bistrije.

Još nisam došla sebi, turnir je bio neverovatan, a mi smo se baš za to i spremali, dajući svoj maksimum. Pripreme su bile poprilično teške, najteži deo je ono što smo prošli u sali, kazala je Milovanovićeva, dodajući da je borba u ringu finiš celokupnog truda.

 

 

Predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić rekao je da se svake godine izdvajaju značajna sredstava iz budžeta za razvoj sporta.

Jedan od vidova sportskog razvoja su upravo ovakve manifestacije, a sve više sredstava usmerava se ka borilačkim sportovima. Još jedan u nizu velikih događaja u opštini Žabalj pokazatelj je da je lokalna samouprava usmerena ka razvoju sporta, dok je jedan od njenih prioriteta omogućavanje da se sportom bave svi, rekao je Božić.