NajaveNaslovnaTurizam

Bogata turistička ponuda Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Vojvodine na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstaviće svoje atraktivne lokalitete i upoznati posetioce sa svih 45 gradova i opština putem različitih štampanih publikacija.

Specijalne nagrade, koje će biti u Sosinoj šerpi, obradovaće srećne dobitnike prvog dana sajma na štandu Turističke organizacije Vojvodine.

Neke od ovih primamljivih nagrada su vaučer za 2 osobe za obilazak i degustaciju vina Vinarije Zvonko Bogdan, vaučeri za 2 osobe noćenje u Vili Minić, kompleksu Ellite Palić, hotel „Turistico“ i brojne druge.

U okviru sajma će se predstavljati celokupna turistička ponuda Vojvodine, biće održane prezentacije turističkih organizacija, privrednika, kao i najava 19. Konvencije Svetskog udruženja turističkih vodiča koja će se održati u Novom Sadu.

Osim toga, posetioci sajma će doživeti Vojvodinu na pravi način, uz degustaciju banatske kuhinje, uživaće u degustaciji vina i zvucima vojvođanskih tamburaša.

Turistička organizacija Vojvodine početkom 2019. godine pokrenula je aktivnu promociju Vojvodine u inostranstvu. Turistička ponuda je predstavljena na Međunarodnim sajmovima u Beču, Štutgartu, Bratislavi, Ljubljani i Istanbulu.
Osim Međunarodnog sajma turizma u Beogradu svoju ponudu Turistička organizacija Vojvodine će predstaviti i u Budimpešti. To će biti prilika da se posetioci upoznaju sa 20 turističkih organizacija i privrednika iz Vojvodine. Takođe, biće upriličeno Vojvođansko veče u Ambasadi Republike Srbije u Budimpešti.

Program predstavljanja na štandu Turističke organizacije Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

ČETVRTAK, 21.02.

12 sati – Društvo za negovanje istorije banatske vojne granice – „Kultura stanovanja, uniforma banatskih vojnih graničara i promocija muzeja banatske vojne granice, muzeja na otvorenom“
13 sati – Prezentacija vitrine špajza Klastera „Deliblatska peščara“
15 sati – Prezentacija 19. Konvencije Svetskog udruženja turističkih vodiča u Novom Sadu
16 sati – Turistička organizacija Pančevo, prezentacija „Znamenite ličnosti Pančeva“

PETAK, 22.02.

12 sati – Prezentacija i degustacija proizvoda mlekare „Stado moje“ iz Titela
16 sati – Regionalna razvojna agencija Srem, prezentacija projekta „Biciklističkim turizmom ka ruralnom i regionalnom razvoju Srema“

SUBOTA, 23.02.

13 sati – Prezentacija kompleksa „Sun resort“ iz Deliblatske peščare i vinarije „Đorđe“ uz degustaciju vina
14 sati – Salaš „Kod mog Đoke“ – prezentacija salaša uz degustaciju hrane iz banatske kuhinje
15 sati – Nastup „Kovinskih bećara“