InformacijeNaslovnaTurizam

Poklon putovanja za posetioce Sajma turizma u Beogradu

Beogradski sajam turizma jedan je od najvećih i najposećenijh sajmova koji se organizuju u jugoistočnoj Evropi. Za veliki uspeh manifestacije zaslužni su i poslovni posetioci i izlagači, a posebno najšira publika koja u velikom broju dolazi na sajam.

Svojim vernim posetiocima i onima koji po prvi put dolaze na sajam da pronađu svoje putovanje iz snova i dobro se provedu, Beogradski sajam sprema prijatna iznenađenja.

Svako ko dođe na sajam i kupi kartu može da očekuje neke od pripremljenih poklona. A šta drugo na Sajmu turizma da se očekuje ako to nisu putovanja?!

Ukupno sedam poklon aranžmana namenjenih za letovanja u Grčkoj (Lefkada, Krf, Skiatos, Kefalonija i Tasos) ili uskršnja poseta Zlatnom Pragu spremno čekaju posetioce Beogradskog sajma!

Poklone će dobiti posetioci Sajma turizma koji se angažuju kroz dve kampanje (Instagram i Facebook), koje Beogradski sajam organizuje povodom održavanja Sajma turizma 2019. Kampanje traju tokom svih dana odvijanja manifestacije, od 21. do 24. februara, i važe za sve koji kupe kartu i posete sajam.

Instagram kampanja (traje četiri dana i predviđa dva poklon putovanja) – Pozivamo sve posetioce sajma i ljubitelje putovanja i druženja da od 21. februara u 10:00h do 24. februara u 18:00h, postave na društvenu mrežu instagram fotografije sa određenih lokacija na sajmu koje treba da pronađu. Navedene lokacije predstavljaju postavljene 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019.

Post sa najviše “lajkova” omogućiće da otputujete na neku od destinacija, a sa jednog instagram naloga moguće je postaviti jednu fotografiju. Dobitnici poklon putovanja biće proglašeni u ponedeljak, 25. februara, na sajtu Beogradskog sajma.

Dakle, procedura za učestvovanje u instagram kampanji je sledeća:
1. Zapratite profil @beogradski_sajam
2. Tagujte svoju fotografiju sa @beogradski_sajam
3. Postavite #sajamturizma2019

Facebook kampanja (traje četiri dana i predviđa četiri poklon putovanja) – Sa jednog fejsbuk naloga moguće je svaki dan od 10:00h do 09:59h narednog dana, i u predviđen prostor za to na profilu Beogradski sajam – sajam turizma, postaviti po jednu fotografiju sa lokacije na kojoj je postavljen 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019.

Fotografija koja dobije najviše lajkova do 09:59h sledećeg dana – dobija neka od poklon putovanja.

Procedura za učestvovanje u fejsbuk kampanji je sledeća:
1. Lajkujte stranicu Beogradski sajam – sajam turizma
2. Postaviti fotografiju u postu sa 3d Hashtag sa određene lokacije

Takođe, sledi još jedno poklon putovanje.

Trippin Srbija održaće u petak 22. februara prezentaciju “Storytelling u Srbiji – zašto priča prodaje, a ne činjenice”, u hali 1a od 18.00 do 19.00 časova. Na prezentaciji će biti reči o pojedinim destinacijama u Srbiji, a na kraju izlaganja će neko od prisutnih imati priliku da ponovi deo prezentacije – te osvoji poklon putovanje.