DruštvoNaslovna

Sajam zapošljavanja u Alibunaru 24. april

Sajam zapošljavanja će se održati u Alibunaru, u sredu, 24. aprila, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Pančevo i Opštine Alibunar.

Svečano otvaranje zakazano je za 11 časova, a sajam će biti otvoren do 13 časova, u Ulici Trg Slobode 16 u Alibunaru.

Na današnjoj konferenciji za medije direktor Nacionalne službe za zapošljavanje filijale Pančevo Đorđe Lukač i pomoćnik predsednika opštine i predsednik Lokalnog saveta za zapošljavanje Oliver Filipović najavili su predstojeći Sajam zapošljavanja koji će se održati 24. aprila na platou ispred SO Alibunar.

Učešće je potvrdilo 20 poslodavaca koji će ponuditi 127 otvorenih radnih mesta.

Najveća potražnja je za šivačima i krojačima, pomoćnim radnicima u proizvodnji i vojnicima po ugovoru, a priliku da nađu posao imaće i prodavci, medicinski tehničari, gerontodomaćice, veterinari, konobari, pomoćni kuvari, pakeri, kasiri, limari, bravari, diplomirani inženjeri poljoprivrede, diplomirani inženjeri zaštite bilja, diplomirani inženjeri stočarstva, mesari i mnogi drugi.

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje svi zainteresovani će moći da dobiju odgovore na pitanja o uslugama i aktuelnim programima Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i stručne savete u pisanju radne biografije (CV).