NajaveNaslovna

Pančevo: Sajam zapošljavanja 8. maja

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2019. godinu, organizovaće Sajam zapošljavanja.

Sajam će biti održan 8. maja u periodu od 11 do 13 časova, u Ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo), a u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu.

Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Na sajmu se očekuje učešće 40 različitih poslodavaca koji će oglastiti oko 200 slobodnih radnih mesta.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora) i meru aktivne politike zapošljavanja “Otvaranje novih radnih mesta” (sredstva namenjena preduzetnicima, mikro i malim preduzećima sa teritorije grada Pančeva).

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.