DruštvoNaslovna

Pančevo: Srpska napredna stranka predala listu za izbore u MZ Dolovo, Jabuka i Omoljica

Predstavnici Srpske napredne stranke predali su danas u 15 sati Gradskoj izbornoj komisiji spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica u Omoljici, Dolovu i Jabuci.

Liste će nositi nazive „Za budućnost Jabuke“, „Za budućnost Dolova“ i „Za budućnost Omoljice“.

Prilikom predaje izbornih lista poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Saša Levnajić, rekao je da su njihovi predstavnici u ovim mesnim zajednicama u prethodnom periodu dali veliki doprinos razvoju svojih sredina, uložili mnogo truda, napora i ličnog odricanja i radili u interesu građana.

 

 

Mi kao stranka planiramo da radimo i u narednom periodu u interesu građana. Jedan deo kandidata je već u Savetima mesnih zajednica. Predložili smo i neke mlade ljude koji imaju novu energiju, nove ideje i žele da se posvete radu i razvoju svojih lokalnih zajednica, rekao je Saša Levnajić.

Saša Levnajić se osvrnuo i na pozive za bojkot izbora pojedinih političkih stranaka.

 

 

To su političke strukture koje nemaju nikakav kontakt s građanima, koje nisu na terenu, nisu prisutne među ljudima i koje nemaju hrabrosti da izađu među ljude i da se suoče sa njima, koje nemaju ništa da im ponude i koje jednostavno nude bojkot kao rešenje za svoj neuspeh i za svoju nespobnost da skupe potpise za ove izbore koji su pred nama, zaključio je Saša Levnajić, poverenik GO SNS u Pančevu.

Saša Levnajić je pozvao sve stanovnike Jabuke, Dolova i Omoljice da 14. jula izađu na izbore i glasaju za Savete mesnih zajednica.