DruštvoNaslovna

Gradsko veće: usvojen izveštaj o budžetu grada Pančeva za prvih šest meseci ove godine

Članovi Gradskog veća na današnjem zasedanju usvojili su Izveštaj o budžetu Grada Pančeva za prvih šest meseci ove godine, kao i Izveštaj o realizaciji Plana kapitalnih investicija za period od 2018. do 2020. godine.

Grad Pančevo je za realizaciju kapitalnih investicionih projekata u 2018. godini izdvojio oko 360 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz kredita i ostalih izvora finansiranja, rekla je Olivera Subotić iz Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj.

Većnici su usvojili i rešenje kojim je Marija Petrović, diplomirana pravnica iz Glogonja postavljena na mesto načelnika Gradske uprave.

Gradsko veće donelo je odluku da Prebraženske dane i Festival Wrong fest proglasi gradskim manifestacijama. Wrong fest organizuje Dom omladine ovog vikenda, dok će Preobraženski dani u organizaciji Turističke organizacije Pančeva i Mesne zajednice Gornji grad biti održani od 16. do 21. avgusta.

Festival Wrong fest biće održan u Pančevu od 19. do 21. jula u organizaciji Doma omladine. U pitanju je međunarodni festival koje se organizuje u saradnji sa Wrong festom iz Bugarske.