DruštvoNaslovna

Završena rekonstrukcija vrtića u Čurugu

Predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić obišao je sa saradnicima vrtić u Čurugu, povodom završene rekonstrukcije tog objekta.

Renovirana je fasada, postavljena je nova prilazna staza u dvorištu, sportska sala dobila je novi parket i potpuno je uređena, a ukupna vrednost investicije je nešto više od šest miliona dinara, od kojih je Pokrajina izdvojila oko pet miliona, a lokalna samouprava oko milion dinara.

Trudićemo se da do kraja godine završimo sve planirane aktivnosti, tako da će od naredne godine opština sredstva iz budžeta opredeljivati za unapređenje rada samih vrtića, za dodatno poboljšanje uslova za boravak naših mališana. U saradnji sa direktorima predškolskih ustanova, sa zaposlenima, kao i sa roditeljima, stremićemo ka tome da napravimo ozbiljnu strategiju kojom će biti definisani svi ciljevi koji će biti realizovani u naredne četiri godine, kazao je Čedomir Božić.

 

 

Osim proširenja kapaciteta vrtića u Žablju i u Gospođincima i otvaranja jaslica u Žablju, kao i rekonstrukcije čuruškog vrtića, najavljen je završetak radova u vrtiću u Đurđevu, kao i dodatno poboljšanje uslova boravka mališana u predškolskim ustanovama, kako bi što lakše i bolje funkcionisali.

 

 

izvor: zabalj.rs