DruštvoNaslovna

Čedomir Božić posetio štand Turističke organizacije Opštine Žabalj na sajmu Lorist

Turistička organizacija opštine Žabalj predstavlja svoju ponudu još danas i sutra na Sajmu turizma u Novom Sadu u okviru Međunarodnog sajma „Lorist“.

Kroz tematsku rutu „Put sira i meda“, svoju ponudu predstavljaju proizvođači sira i meda i drugih tipičnih proizvoda sa teritorije opštine Žabalj. Predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić posetio je juče štand opštinske turističke organizacije.

 

 

Opština Žabalj u saradnji sa TO Žabalj na sajmu predstavlja dva projekta, a to su ”Golfom kroz region” i ”Put sira i meda”, a koji su najznačajniji turistički proizvod naše opštine u ovom trenutku. Po golf terenima opština Žabalj je prepoznatljiva ne samo u Srbiji, koji su inače prvi u našoj zemlji, već i u regionu. Pored toga, naš sir kao i proizvodi od meda su veoma značajan turistički proizvod, kojima se opština predstavlja na sajmovima, kako u Srbiji, tako i šire. Vodotokovi su nešto što izdavaja našu opštinu, pre svega reka Tisa i Jegrička, jer svedoci smo da je upravo Stara Tisa najznačajnija za naše veslače i kajakaše u ovom trenutku, rekao je Čedomir Božić.

Turističko-informativni potencijali opštine Žabalj sve su veći, a u narednom periodu biće upotpunjeni turističko-informativnom ponudom različitih kulturnih manifestacija koje će umnogome dočarati lepote ovog kraja.

Izvor: www.zabalj.rs