DruštvoNaslovna

Žabalj: Otvorena rekonstruisana Ulica Svetog Nikole

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić obišli su 25. oktobra i svečano otvorili rekonstruisanu Ulicu Svetog Nikole u Žablju, nakon čega su održali sastanak u zgradi lokalne samouprave.

Rekonstruisana je ulica u dužini od oko 1.200 metara, a planiran je i nastavak rekonstrukcije. Uprava za kapitalna ulaganja je uložila 52 miliona dinara, a Opština Žabalj deset miliona dinara.

Predsednik opštine Čedomir Božić zahvalio se Upravi za kapitalna ulaganja APV, dodajući da se nada odličnoj saradnji i u periodu koji sledi.

Spremili smo nekoliko projekata za određene investicije na teritoriji opštine, poput nastavka rekonstrukcije Ulice Svetog Nikole, izgradnje kanalizacione mreže i završetka izgradnje sportske hale u Čurugu, tako da ćemo sigurno aplicirati sa tim projektima i nadamo se povoljnom ishodu, rekao je Božić.

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja APV Nedeljko Kovačević naglasio da je sledeći njihov konkurs u januaru, pa je pozvao čelnike opštine da apliciraju.

Očekujemo kvalitetne projekte, sa potpunom, ispravnom i validnom konkursnom dokumentacijom, te se nadam da ćemo na osnovu toga moći da dodelimo određena sredstva opštini Žabalj, istakao je Kovačević.

 

 

Izvor: www.zabalj.rs