DruštvoNaslovna

Predsednik Opštine Žabalj obišao Zdravstvenu stanicu ”Dr Jovan Tucakov” u Čurugu

U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite na teritoriji opštine Žabalj, predsednik opštine Čedomir Božić obišao je sa direktorom Doma zdravlja Nikolom Dukićem Zdravstvenu stanicu „Dr Jovan Tucakov“ u Čurugu, koja funkcioniše u okviru Doma zdravlja Žabalj.

Božić je obišao dispanzer za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, gde je dogovoreno da će lokalna samouprava obezbediti kombinovani aparat za elektroterapiju.

 

 

Potom je obišao i ostala odeljenja u okviru zdravstvene stanice, te je konstatovano da će lokalna samouprava pomoći obnovu krova, postavljanje nove rasvete i rekonstrukciju objekta na mestima gde je to potrebno.

Cilj današnje posete Zdravstvenoj stanici ”Dr Jovan Tucakov” u Čurugu je da sagledamo postojeće stanje i utvrdimo sve šta je potrebno uraditi u narednom periodu. Lokalna samouprava će obezbediti sredstva za nabavku novog kombinovanog aparata za elektroterapiju, a planira se obnova krova i uređenje prilazne staze, kao i uređenje unutrašnjosti ovog objekta, u smislu krečenja svih prostorija i zamene stare rasvete novom, rekao je predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić.

 

 

Kako je poručeno, nastaviće da ulažu u zdravstvene objekte u svim mestima opštine, kako bi građani imali odlične uslove zdravstvene zaštite.

izvor: www.zabalj.rs