DruštvoNaslovna

Aktivisti Srpske napredne stranke u Kovinu sređivali park kod Vatrogasnog doma

Srpska napredna stranka Kovin sprovela je akciju kojom je ukazala koliko je bitno pomoći svojim sugrađanima. U prethodnom periodu aktivisti i funkcioneri iz ove Opštine nakon radnog vremena uređivali su zelene oaze, ali i sređivali i druge delove Kovina.

Članovi Srpske napredne stranke Opštine Kovin pružili su primer kako treba brinuti o svojim građanima, tako što su u popodnevnim satima, nakon radnog vremena čistili ovu Opštinu. Uređivali su park kod Vatrogasnog doma u kome je bio mobilijar za decu, farbane su klackalice i ljuljaške. Takođe aktivisti su uklanjali i lišće.

Sanja Petrović, predsednica OO SNS u Kovinu kaže da ovo nije jedina akcija koja se sprovodi u Kovinu, a, kako dodaje, svakako se neće stati na njoj.

Uređenje stadiona, centra Kovina, igrališta samo su neke akcije od koje su funkcioneri i aktivisti realizovali.

 

Detalj s akcije (foto: print screen)

 

Marko Popadić, direktor JKP„ Gradska čistoća“ Beograd svoje slobodno vreme, posle radnog dana, iskoristio je kako bi kolegama preneo iskustva.

Srpska napredna stranka, ovakvim akcijama širom južnog Banata, pruža primer dobre prakse i kako bi trebalo da izgleda uređeno i organizovano društvo.

 

Učesnici akcije u Kovinu (foto: print screen)

 

Za SNS nema male i veće akcije, pošto našim svakodnevnim delovanjem pokazujemo kako se društvo razvija i kako bi trebalo svi da se ponašamo prema našim komšijama, prijateljima,sugrađanima, saopštili su iz opštinskog odbora ove stranke u Kovinu.

Izvor: RTV Pančevo