DruštvoNaslovna

Plandište: uručena priznanja najboljim sportistima

Još jedna sportska godina je za nama i Opština Plandište može da se ponosi sa zapaženim sportskim uspesima. Manifestacija “Izbor sportiste godine” se već tradicionalno održava u Plandištu u organizaciji Sportskog saveza opštine Plandište.

Ove godine rezultati su bili iznad svih očekivanja, o čemu govori i veoma jaka konkurencija u svim kategrijama. Posebnu pažnju, svakako je privukao izbor sportiste godine u kategoriji seniora i seniorki, kao i izbor najuspešnije sportske ekipe. Ovogodišnju titulu najboljeg sportiste poneo je Luka Crnogorac, fudbaler FK Sloga Plandište, laskavu titulu najbolje seniorke ponela je Ksenija Junačkov, odbojkašica OK Plandište, dok je titulu najuspešnije sportske ekipe, bez svake konkurencije, poneo Karate klub Agorbanat Plandište.

Ovo je svakako jedna od najuspešnijih godina od kako se organizuje ova manifestacija, obzirom da su naši sportisti pokazali veliki sportski duh, želju za borbom, napretkom i dokazivanjem na sportskim borilištima. Opština Plandište može posebno da bude ponosna na najmlađe učesnike ove manifestacije koji su se takmičili u kategoriji sportske nade, što samo pokazuje da je pred nama svetla budućnost, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište u svom uvodnom obraćanju.