NajaveNaslovna

Turistička organizacija Pančevo na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Pančevo predstaviće se i ove godine na Sajmu turizma u Beogradu sa turističkom ponudom i najznačajnijim manifestacijama.

Sajam u Beogradu će početi u četvrtak, 20. februara i trajaće do nedelje, 23. februara.

Turistička organizacija Pančevo tradicionalno će se predstaviti posetiocima Beogradskog sajma na štandu u Hali 4.

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo podseća da je Sajam turizma u Beogradu jedan od najboljih vidova promocije svega što ovaj grad ima da ponudi turistima, a posebno je dobra prilika da se najave najznačajnije manifestacije koje će biti organizovane ove godine.

Ove godine posetioci Sajma saznaće šta ih očekuje na najvećoj pančevačkoj manifestaciji – Danima Vajferta. Na insistiranje posetilaca i sugrađana odlučili smo da manifestaciju od ove godine produžimo za dva dana, tako da će ona od sada trajati pet dana. Manifestacija Dani Vajferta biće održana od 1. do 5. jula uz raznovrstan muzički, kulturni, obrazovni i zabavni sadržaj za svačiji ukus, najavio je direktor Turističke organizacije Pančevo Nikola Stoilković.

Na štandu Turističke organizacije Pančeva na Sajmu će biti predstavljena i manifestacija Slaninijada, koja će se ove godine održati po 33. put u Kačarevu, takođe od 20. do 23. februara.

U okviru sajamskog predstavljanja i ove godine značajno mesto imaće nautički turizam, a katamaran će ove sezone početi i ranije da prevozi putnike nego lane, ukoliko to vremenske prilike budu dozvolile.