DruštvoNaslovna

Predsednik Opštine u poseti Udruženju ”Kolo srpskih sestara” iz Čuruga

Predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić posetio je Udruženje “Kolo srpskih sestara Čurug”, u prostorijama mesne Narodne biblioteke, gde je razgovarao sa članicama udruženja o aktivnostima i potrebama za svakodnevno funkcionisanje.

Lokalna samouprava će im obezbediti novu stolariju i ulazna vrata, kao i sredstva za aktivnosti koje sprovode, kroz redovne konkurse koje Opština raspisuje.

Udruženje ”Kolo srpskih sestara” je jedno od najstarijih na području naše opštine i svakako da treba da neguje svoju tradiciju, a lokalna samouprava je tu da ih podrži i obezbedi nesmetano svakodnevno funkcionisanje. Ono što smo za početak obezbedili za ovo udruženje je nova stolarija, ali i ulazna vrata, a svakako se naša pomoć neće završiti na tome. Nastojaćemo da postepeno poboljšavamo uslove rada za članice udruženja, čiji rad pre svega ima humanitarni karakter, rekao je predsednik Opštine Čedomir Božić.

 

 

Lokalna samouprava konstantno pomaže sva udruženja koja su aktivna na području opštine Žabalj, kako kroz redovne konkurse, tako i kroz namensku pomoć udruženjima kod kojih se javljaju određene poteškoće u funkcionisanju.

Izvor: zabalj.rs