DruštvoNaslovna

Odbori SNS u Opovu i Plandištu danas predali izborne liste za lokalne izbore

Samo dan nakon raspisivanja lokalnih izbora, Opštinski odbor SNS Opovo predao je Opštinskoj izbornoj komisiji lokalnu izbornu listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ sa overenim potpisima i kompletnom dokumentacijom.

Zajedno sa svojim saradnicima dokumentaciju je predao predsednik Opštinskog odbora dr Zoran Tasić, a članovi Opštinske izborne komisije konstatovali su da su svi propisani dokumenti predati.

Tasić se zahvalio građanima na podršci u prikupljanju potpisa i poverenju koje imaju u politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

Moram da se zahvalim prvenstveno građanima Opštine Opovo, koji su u velikom broju podržali ne samo listu Srpske napredne stranke na lokalnim izborima, već i na pokrajinskim i republičkim. Za nešto manje od 24 časa uspeli smo da prikupimo više od 600 potpisa što više govori da su građani Republike Srbije i Opštine Opovo prepoznali politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i da je podrška ovako velikog broja ovde u Opovu potvrda dobre politike koja se vodila prethodne četiri godine, izjavio je Tasić.

U narednih 24 časa Opštinska izborna komisija pregledaće detaljno dokumentaciju i ako je sve u redu, izborna lista će biti verifikovana, a u slučaju konstatovanja nekih nedostataka, predavač liste ima rok od 48 časova da uočene nedostatke ispravi.

 

 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Plandište predao je danas Opštinskoj izbornoj komisiji listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”. Izborna komisija je konstatovala da je uredno predata sva dokumentacija.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište Jovan Repac zahvalio se građanima na podršci i poverenju koje su ukazali i što su u ovako kratkom roku uspeli da prikupe i više nego dovoljan broj potpisa podrške.

 

 

Hvala svim građanima Opštine Plandište što su u velikom broju podržali kako našu listu na lokalnim izborima, tako i liste za pokrajinske i parlamentarne izbore. Ovo samo pokazuje koliko građani imaju poverenja u nas, u sve ono što godinama radimo i stvaramo, što se borimo za bolju i sigurniju budućnost naše dece. Ovakav odziv i podrška veliki je zalog za budućnost, jer pokazuje da građani žele da nastavimo sa dobrim radom, uporno i još jače i hrabrije, onako kako nas tome svakodnevno inspiriše predsednik Aleksandar Vučić. Ovakva snažna podrška je vetar u leđa za sve nas kojima građani daju svoje poverenje, ali i velika odgovornost da se borimo za sigurniju budućnost i da u toj borbi ne posustanemo, istakao je predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište, Jovan Repac.