InformacijeNaslovna

Još strožije mere u Pančevu: obustava rada svih ugostiteljskih objekata i tržnih centara

U Pančevu se od danas uvodi potpuna obustava rada svih kafića i ostalih ugostiteljskih objekata, kao i tržnih centara na otvorenom i zatvorenom.

Ova odluka Štaba za vanredne situacije stupa na snagu odmah i važiće do ukidanja vanrednog stanja, saopštio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Gradonačelnik je na održanoj konferenciji obavestio javnost da je prema jutrošnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pančeva epidemiološka slika na teritoriji grada Pančeva stabilna i da je situacija pod kontrolom.

Zamolio je sve subjekte da se pridržavaju zabrane rada jer će poštovanje zabrane biti strogo kontrolisano od svih nadležnih organa lokalne samouprave, a takođe i od strane republičkih organa.

Osim toga, u nedelju od 4 do 7 sati u 57 prodajnih objekata, uz specijalne mere, biće omogućeno najstarijim sugrađanima da kupe neophodne potrepštine. I pored toga, gradonačelnik apeluje na starije građane da za sve što im je potrebno zovu kol centre i na taj način se svakodnevno snabdevaju onim što im je neophodno.

Spisak prodajnih objekata u kojima će najstariji moći da kupuju nedeljom ujutru je na sajtu Grada Pančeva www.pancevo.rs