AktuelnoDruštvoNaslovna

Pančevo: od danas organizovan prevoz za zdravstvene radnike i druge zaposlene koji imaju radnu obavezu

Štab za vanredne situacije Grada Pančeva doneo je odluku da se uspostavi organizovani prevoz za zdravstvene radnike i radnike u socijalnoj zaštiti tokom trajanja vanrednog stanja.

Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva podseća da je javni prevoz zabranjen, ali će zdravstveni radnici i radnici u socijalnoj zaštiti imati omogućen besplatan prevoz s posla i na posao od 24. marta.

Ova usluga će biti besplatna, a prevoz će biti obezbeđen i za radnike iz sektora socijalne zaštite jer su bitni i oni kako bi opskrbili najugroženije kategorije našeg građanstva. Takođe, vozni park Gradske uprave Pančevo sa vozačima stavljen je od danas na raspolaganje zdravstvenim ustanovama do kraja trajanja vanrednog stanja, rekao je Saša Pavlov.

Kako je naglasio gradonačelnik Pavlov, sva vozila iz voznog parka gradske uprave zajedno sa vozačima biće potpuno na usluzi upravo sektoru zdravstva i sektoru socijalne zaštite kako za hitne intervencije tako i za lakše prevoženje s posla i na posao.

Informacija o redu vožnje i načinu funkcionisanja organizovanog prevoza biće objavljena na sajtu Grada Pančeva (www.pancevo.rs) kao i na sajtu JKP „ATP Pančevo“ (www.jkpatppa.rs).

 

 

RASPORED POLAZAKA JKP ATP ZA ORGANIZOVANI PREVOZ MEDICINSKOG OSOBLjA IZ NASELjENIH MESTA

Važi od 24.03.2020.godine

POLAZAK IZ DELIBLATA U 05.00 I 17.00 ČASOVA (ZATIM MRAMORAK I DOLOVO)

POLAZAK IZ BANATSKOG NOVOG SELA U 05.00 I 17.00 ČASOVA ( SKUPLjA KAČAREVO)

POLAZAK IZ BANATSKOG BRESTOVCA U 05.00 I 17.00 ČASOVA (ZATIM OMOLjICA, STARČEVO)

POLAZAK IZ GLOGONjA U 05.00 I 17.00 ČASOVA (ZATIM SKUPLjA JABUKU).

POVRATAK 2. SMENE ZA SVA NASELjENA MESTA U 06.30 ČASOVA

POVRATAK 1.SMENE ZA SVA NASELjENA MESTA U 18.30 ČASOVA

POVRATAK 1. SMENE UPRAVNE ZGRADE U 15.30

DOM SRCE JABUKA U 15.00 IZ JABUKE ZA PANČEVO