DruštvoNaslovna

Pančevo: Upravnici zgrada besplatno mogu da preuzmu dezinfekciona sredstva u reciklažnom centru “Higijene”

Grad Pančevo i JKP „Higijena“ u saradnji s pančevačkom “Panonijom” obezbedili su dezinfekciona sredstva za stambene zgrade.

Svi upravnici zgrada mogu besplatno da ih preuzmu u periodu od 7 do 14 sati svakog dana u reciklažnom centru JKP “Higijene” u Vlasinskoj ulici u Pančevu.

 

 

Aleksandar Stevanović, direktor JKP “Higijena” se nada da će dokle god traje vanredno stanje biti u prilici da besplatno dele dezinfekciono sredstvo i upravnicima stambenih zgrada.

Nadam se da ćemo imati dovoljno natrijum hipohlorita koji ćemo deliti svakodnevno upravnicima zgrada. Podela se vrši svakodnevno u “Reciklažnom centru” i imaćemo dovoljno sredstava dokle god traje ova situacija, rekao je Stevanović.

 

 

Bojan Popov, profesionalni upravitelj zgrada je došao po prvu količinu natrijum hipohlorita za stambene zgrade u kojima je upravnik.

Sprovodimo akciju dezinfekcije zgrada i hoćemo da budemo uvek na usluzi našem gradu kako bi što pre suzbili i pobedili ovaj opaki virus koji je zahvatio našu zemlju, rekao je Bojan Popov.

 

 

U Reciklažnom centru postavljen je kontejner u kome se nalazi natrijum hipohlorit namenjen upravnicima zgrada. Potrebno je da upravnici donesu svoje posude u koje će im se sipati dezinfekciono sredstvo, a na licu mesta će dobiti i obaveštenje koje bi trebalo da zalepe na ulaz zgrade nakon tretmana.