DruštvoNaslovna

Alibunar: privode se kraju radovi u Sportskoj hali

Radovi u Sportskoj hali u Alibunaru privode se kraju, a predsednik Opštine Alibunar Dušan Dakić obišao je prostor kako bi se uverio u kvalitet izvedenih radova.

Nakon 17 godina čekanja, velikog truda i napora da se obezbede sredstva i velikih prepreka prilikom izvođenja radova, konačno su radovi na objektu fiskulturne sale u Alibunaru privedeni kraju.

 

 

Usled mnogobrojnih komplikacija nastalih u toku izvođenja radova, a zbog nepredviđenih okolnosti, došlo je do produženja roka završetak radova. Nakon svega, sa radošću možemo obavestiti naše građane da je čekanju došao kraj, izjavio je Dušan Dakić, predsednik Opštine Alibunar.

Radovi koje je izvodila firma WD Konkord west Beograd, privedeni su kraju i izvedeni, u celosti, u skladu sa važećim propisima i visokim savremenim tehničkim standardima.

 

 

U dogovoru sa Pokrajinskom Vladom, obezbeđena su sredstva za preostale radove na prilazima i stazama, a u narednom periodu radiće se na obezbeđivanju sredstava za nabavku opreme i pripremi dokumentacije i zahtevu za izdavanje upotrebne dozvole.

Planirano je da fiskulturna sala bude spremna za upotrebu na početku naredne školske godine, ali usled vanrednog stanja i novonastale situacije, datum svečanog otvaranja objekta u prisustvu građana, biće objavljen nakon ukidanja vanrednog stanja i prestanka epidemije virusa Covid-19.