DruštvoNaslovna

Potpuno rekonstruisana škola u Gospođincima

Predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić i zamenik Pokrajinskog sekretara za obrazovanje Milan Kovačević posetili su danas Osnovnu školu ”Žarko Zrenjanin” u Gospođinaca, gde su završeni radovi na potpunoj rekonstrukciji, kako fasade, tako i unutrašnjosti škole, a čija je ukupna vrednost 26 miliona dinara.

U rekonstrukciju Osnovne škole u Gospođincima uloženo je oko 26 miliona dinara, što podrazumeva rekonstrukciju svih učionica, ali i fasade na školi, čima je ona dobila potpuno novi izgled.

Prošle godine su u saradnji sa Pokrajinskom Vladom otvoreni novi sportski tereni ali i fiskulturna sala u Gospođincima, a po završetku rekonstrukcije škole osnovci u Gospođincima su dobili najbolje uslove za obrazovanje i bavljenje sportom, rekao je predsednik Opštine Čedomir Božić.

Izuzetno mi je drago što danas vidim jedan potpuno novi izgled Osnovne škole ”Žarko Zrenjanin” u kom će učenici sticati nova znanja. Pokrajinska Vlada je prepoznala trud Opštine Žabalj i Osnovne škole ”Žarko Zrenjanin” i pomogla u potpunoj rekonstrukciji objekta, ali i izgradnji novih sportskih terena, kao i fiskulturne sale. Nadam se da će i u budućnosti biti ovakvih projekata, jer obrazovanje je ono u šta želimo konstantno da ulažemo i poboljšavamo uslove, rekao je zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Milan Kovačević.

Prilikom posete zaključeno je da će gospođinački osnovci imati najbolje uslove za školovanje i bavljenje sportom, a na njima je da to iskoriste.

www.zabalj.rs