InformacijeNaslovna

Pančevo: odobrava se organizovanje kulturno-umetničkih manifestacija

Prema Odluci Gradskog štaba za vanredne situacije u vezi sa održavanjem kulturnih manifestacija u Pančevu se od ponedeljka, 24. avgusta dozvoljava održavanje javnih kulturno-umetničkih događaja u zatvorenom prostoru uz prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno.

Potrebno je da svako drugo mesto za sedenje bude slobodno i obavezno je nošenje zaštitnih maski posetilaca, kao i zaposlenih koji učestvuju u organizaciji događaja.

Od ponedeljka, 24. avgusta dozvoljava se održavanje javnih kulturno-umetničkih događaja na otvorenom prostoru uz prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno, tako da se između posetilaca održava distanca od najmanje jedan i po metar, uz obavezno nošenje zaštitnih maski posetilaca, kao i zaposlenih koji učestvuju u organizaciji događaja.

Ove odluke donete su na današnjem sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije grada Pančeva, a na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji grada Pančeva.