NaslovnaSport

Sportski savez Pančeva poklonio sportske rekvizite „Dečjoj radosti“

Sportski savez Pančeva nastavio je tradiciju doniranja sportskih rekvizita obrazovnim ustanovama na teritoriji grada.

Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza grada Pančeva, Dejan Perić, generalni sekretar i Jelena Đorđević, sekretar Saveza za školski sport Pančeva danas su posetili Predškolsku ustanovu „Dečja radost“ i donirali sportske rekvizite za predškolce.

 

 

Sportski savez je nastavio tradiciju da svake godine oprema sportskim rekvizitima neku od državnih institucija. Od pre dve godine doniramo ih obrazovnim ustanovama, a sada smo odlučili da to bude PU „Dečja radost“. Obično je to bilo u vreme Sajma sporta, ali s obzirom da je zbog aktuelne epidemiološke situacije ta manifestacija izostala, odlučili smo da predškolce obradujemo pred Novogodišnje i Božićne praznike, izjavio je Slobodan Bitević.

Na ovaj način još jednom je potvrđena izuzetna višegodišnja dobra saradnja Sportskog saveza grada Pančeva i Predškolske ustanove „Dečja radost“.

 

 

U razgovoru sa predstavnicima ove obrazovne ustanove dogovorili smo i nastavak saradnje već početkom 2021. godine. U planu su edukativni seminari za vaspitače, ali i donacija još sportskih rekvizita, kako bismo svim predškolcima omogućili da se od malih nogu bave fizičkom aktivnošću neophodnom za pravilan razvoj i sticanje zdravih navika.

Uručivanju donacije Ilijani Ogrizović, v.d. direktora „Dečje radosti“ prisustvovala je i mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje.