InformacijeNaslovna

Radnici „Higijene“ od noćas čiste od snega trotoare i autobuska stajališta u Pančevu

Dovoljan broj radnika pogona „Čistači“ JKP ,,Higijena“ otpočeo je noćas, uz pomoć dva utovarivača, čišćenje snega sa pešačkih staza i prelaza, autobuskih stajališta i prilaza svim gradskim institucijama – školama, vrtićima, domovima zdravlja, bolnici…

Posao su rano jutros nastavili radnici prve smene, te su ulice prvog prioriteta, odnosno užeg centra grada očišćene i juče popodne i jutros, kako bi grad normalno funkcionisao. Istovremeno, od jutros se ukljanja sneg sa pešačkih staza i prelaza u naseljima Kotež I, II i Tesla.

Tokom noći i sutrašnjeg dana na red će doći i druga gradska naselja.

Radnici ,,Parking servisa“ ne kontrolišu naplatu parkinga, već su angažovani na čišćenju parkirališta u gradu, pri čemu je prioritet dat parking mestima namenjenim osobama sa invaliditetom.

Redovna priprema voznog parka za zimski period omogućila je da sva mehanizacija JKP ,,Higijena“ Pančevo bude spremna, kako za obavljanje redovnih poslova, tako i za uklanjanje većih snežnih nanosa sa ulica.

Blagovremeno su nabavljene potrebne količine soli i agregata, te se ne očekuju bilo kakvi problemi i u slučaju poledice, odnosno nižih temperadura i većeg nevremena.