NaslovnaSport

Lana Gavrilović i Ognjen Stojanović odbranili titule na Pančevačkom triatlonu

Lana Gavrilović iz Plivačkog kluba Sremska Mitrovica i Ognjen Stojanović iz kluba Tri OgyRacing Novi Sad pobednici su ovogodišnjeg Pančevačkog triatlona. Oni su ovim rezultatom odbranili prošlogodišnje titule.

Trka sprint triatlona koja je ove godine bila i Prvenstvo Srbije održana je 6. juna u Pančevu u organizaciji Triatlon kluba „Tamiš“.

Na stazi su se pojavili najbolji triatlonci i triatlonke koje Srbija trenutno ima.

TK Tamiš imao je najviše takmičara, a osvojili su i dosta medalja i titula. Birka Stefan je prvak države u konkurenciji kadeta, Jelača Bogdan prvak je države u konkurenciji juniora, a Lukić Marjan prvak države u konkurenciji takmičara od 41 do 50 godina.

Medalje su još osvojili: Savić Petar brinza pioniri, Zarić Milica srebro mlađe kadetkinje, Kežić Aleksa srebro kadeti, Gligorić Luka srebro juniori, Gligorić Marko bronza juniori, Ivačković Petar bronza u konkurenciji takmičara od 21 do 30 godina i Peregi Petar bronza u konkurenciji takmičara od 31 do 40 godina.

Sezona će biti nastavljena trkom sprint triatlona 12. juna. TK Tamiš poziva sve da budu 27. juna na Tamiškom keju kada će biti organizovan 10. Pančevački akvatlon.