DruštvoNaslovna

Poslovni susreti sa privrednicima Privredne komore Rostova na Donu

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Pančevo je u saradnji sa Privrednom komorom Rostova na Doni i Centrom za podršku izvoza Rostovske oblasti (Ruska Federacija), a uz posredovanje srpsko-ruskog društva „Dositej Obradović“ iz Pančeva organizovala 23. juna poslovne susrete privrednika dva regiona.

Učešće na ovim poslovnim susretima, pored nekoliko kompanija iz Rostova iz različitih delatnosti su uzeli predstavnici domaćih privrednih društva, koje su iskazale interesovanje za uspostavljanje saradnje.

Pre početka poslovnih susreta predstavnik Privredne komore Rostova na Doni je predstavio privredu njihove oblasti, a zatim je dr Marko Ćulibrk predstavio privredne potencijale i privredni ambijent Južnobanatskog okruga.

U sastavu ruske delegacije su bile kompanije koje se bave popravkom konvencionalnih i specijalnih elektromotora, proizvođač organskih mineralnih đubriva, kompanija za proizvodnju visokokvalitetnih žitarica i proizvođač ambalaže od prirodnog drveta za sve vrste prehrambenih proizvoda.

Učešće od domaćih privrednih društava su uzeli TMB DIAMOND Pančevo, DOO „Gric produkt“ Jabuka, Poljoprivredna zadruga „Bojar“ iz Pančeva, DOO „EVRO-PAN“ Pančevo i DOO „Industrijska oprema“.

 

Izvor: Komora Pančevo

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts