InformacijeNaslovna

Makedonski izdavački centar pripremio poklone za đake prvake

Novinsko izdavačka ustanova „Makedonski informativni i izdavački centar“ čestita svim školarcima polazak u školu.

Septembar je na vratima i hiljade glavica sprema se da krene na put znanja. Pošto opremanje đaka prvaka nije lako, Novinsko izdavačka ustanova „Makedonski informativni i izdavački centar“ odlučila je da pomogne tako što će ulepšati početak školovanja.

Veoma smo srećni što i ove godine imamo veliki broj dece koju ćemo obradovati poklonima za polazak u školu. Ovo su simbolični pokloni za sve buduće đake prvake, a Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar“ će i nadalje, kroz čitavo njihovo školovanje biti uz njih i podržavati ih, kao i nagrađivati njihove uspehe. Ovaj događaj je samo još jedna u nizu naših aktivnosti posvećenih deci. Od prošle godine organizuje se akcija „Leto sa nama“ sa raznovrsnim sadržajima za edukaciju i zabavu najmlađih, kao i dodelu nagrada za najbolje srednjoškolce i studente, navodi se u saopštenju NIU MIIC.

Obrazovanje je jedina sigurna investicija u uspešnu budućnost.

Mi u Novinsko izdavačkoj ustanovi „Makedonski informativni i izdavački centar“ se uvek trudimo da ostvarimo proaktivan pristup. Ove godine smo posebno srećni što je naša podrška usmerena tamo gde je najpotrebnija – đacima prvacima. Ulaganjem u decu gradimo bolju budućnost za sve nas kao društvo, jer će mogućnosti koje mladi dobiju ostati nešto što će na duge staze obeležiti ovu akciju, piše dalje u saopštenju ove ustanove.

Svi đaci prvaci (ili njihovi roditelji) koji nam se obrate do 31. avgusta na mejl niu.miic43@gmail.com, na poklon će dobiti besplatno članstvo na godinu dana u klubu čitalaca ove ustanove, kao i neka od izdanja Makedonskog informativnog centra za sretan početak nove školske godine.