DruštvoNaslovna

Zatvoreni bazen u Pančevu od 23. septembra otvoren za građanstvo

Zatvoreni bazen u Pančevu počeće da radi za građanstvo u četvrtak, 23. septembra u uobičajenim terminima. Sportisti su već danas počeli da treniraju na zatvorenom bazenu u svojim terminima.

Predrag Stojadinov, v.d. direktora JKP „Mladost“ Pančevo kaže da su letnji period iskoristili za neophodne radove kako bi dodatno poboljšali uslove za boravak plivača na zatvorenom bazenu.

Tokom leta rekonstruisali smo muška kupatila i sanirali dobar deo stolarije u muškom kupatilu. Žensko kupatilo je sanirano pre dve godine, a ovog leta uspeli smo da kompletno rekonstruišemo muška kupatila. Sanirane su i dotrajale cevi u bazenskoj podstanici. Svi ovi radovi izvedeni su iz sopstvenih sredstava. Bilo je toplo leto, poseta je bila dobra na otvorenom bazenu. Zadovoljni smo kako smo radili i zahvaljujući tome akumulirali smo određena sredstva što nam je omogućilo da iz sopstvenih sredstava odradimo ove neophodne radove u zatvorenom bazenu, rekao je za naš portal Predrag Stojadinov, v.d. direktora JKP „Mladost“ Pančevo.

Građani će zatvoreni bazen moći da koriste radnim danima od 11 do 17 sati, a vikendom od 11 do 16 sati. Cene su ostale nepromenjene: za odrasle 150 dinara, za decu do 10 godina 105 dinara, dok deca do 5 godina ne plaćaju ulaz na bazen.