DruštvoNaslovna

Održana sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva

U Maloj sali Gradske uprave grada Pančeva 30. septembra održana je sedma sednica Lokalnog saveta roditelja Skupštine grada Pančeva.

Sednici su prisustvovali, pored mr Tatjane Božić, članice Gradskog veća grada Pančeva zadužene za obrazovanje i Dragana Krstić, direktorka OŠ “Miroslav Antić” i Goran Bimbašić, direktor Poljoprivredne škole “Josif Pančić”.

Mr Tatjana Božić se zahvalila na podršci i saradnji, obavestila roditelje o novom vrtiću Zabavnik i o planiranju otvaranja novih grupa za decu predškolskog uzrasta.

Dragana Krstić i Goran Bimbašić su govorili o trenutnom stanju u osnovnim i srednjim školama i načinima nastave, napominjući da sve škole u Pančevu rade normalno i da se za sada sve odvija kako bi i trebalo.

 

 

Na dnevnom redu su bili izveštaj o radu u školskoj 2020/21. godini i dogovor o radu Opštinskog saveta roditelja u ovoj godini, stručno uputstvo o organizaciji i realizaciji vaspitno ovrazovnog rada u osnovnim i srednjim školama u školskoj 2021/22. godini, značaj radnih navika učenika za uspešno učenje i novine u predškolskom vaspitanju-inkluzija.

Održano je i kratko predavanje za roditelje.