NaslovnaSport

„Trka za srećnije detinjstvo“ 5. oktobra u Gradskom parku u Pančevu

„Trka za srećnije detinjstvo“ koju organizuje Crveni krst Pančevo biće održana 5. oktobra u 11 sati u Gradskom parku, na stazi ispred Gradskog muzeja.

Trka će biti sprovedena u skladu sa preporukama i epidemiološkim merama povodom situacije izazvane virusom „kovid 19“.

Cilj održavanja manifestacije je da se prodajom startnih brojeva učesnicima i učesnicama u iznosu od 50 dinara, obezbede novčana sredstva koja bi pomogla akciju Crvenog krsta Pančevo pod nazivom i sa motivom „Da zajedno užinamo“. Time bi se obezbedila užina deci kojoj ona nije dostupna zbog životne i materijalne situacije u kojoj se nalaze. Sredstva koja budu prikupljena na ravnopravan način biće prosleđena školama koje su uzele učešće u ovoj manifestaciji.

Za učesnice i učesnike trke su pripremljeni simbolični poklončići. Pored toga nekome od učesnika koji će biti odabran putem izvlačenja, biće uručen dečji bicikl koji je donacija jedne pančevačke porodice.

Kupovinom startnog broja učesnici trke će dobiti i člansku kartu Crvenog krsta Pančevo i na taj način i narednih godina, uplatom članarine koja iznosi 50 dinara na godišnjem nivou, biće u prilici da pomognu realizaciju akcije Crvenog krsta Pančevo „Da zajedno užinamo“ kako bi ona postala tradicionalna.

Ovo je prilika da se Pančevke i Pančevci odazovu u što većem broju i priključe ovoj humanitarnoj akciji Crvenog krsta Pančevo svojim dolaskom i svojom donacijom.