DruštvoNaslovna

U toku su radovi kojima se za asfaltiranje pripremaju ulice u Banatskom Brestovcu

Maja Vitman, gradska menadžerka, obišla je lokacije na kojima su izvršeni pripremni radovi za rehabilitaciju ulica u Banatskom Brestovcu. U ovoj fazi radova biće urađeno oko 2,5 km asfalta, a uradiće se i autobuska okretnica u Ulici Save Kovačevića.

U Banatskom Brestovcu, u Ulici Borisa Kidriča, izvode se pripremni radovi za asfaltiranje. Pored ove ulice takođe će se raditi ulice Žarka Zrenjanina i Ratka Pavlovića. U pripremi smo i oko radova, gde će se asfaltirati prostor za autobusku okretnicu, odnosno stajalište u Ulici Save Kovačevića. U prethodnom periodu, u prvom krugu radova, grad Pančevo je izveo radove u ulicama Ponjavičkoj, Ive Lole Ribara, Kutina 2, Vuka Karadžića. Mi smo u pripremi i planovima sa Mesnom zajednicom Banatski Brestovac i građanima, šta ćemo raditi u toku naredne godine, rekla je Maja Vitman.

Radovi se izvode i u Banatskom Novom Selu i u Dolovu, a nakon toga na red će doći Omoljica i ulice Vranjska, Varogasni Trg, Prvomajska, Ive Andrića, Cerska, Dunavska, Vuka Karadžića, Uroša Predića, Radnička i Banatska. Nakon toga na red dolazi Jabuka i ostaće još Kačarevo.

Za ovu godinu sve što je planirano i obećano građanima uspešno završavamo. Ponosni smo na ostvareni uspeh, a posla ima još mnogo. Grad vođenjem odgovorne politike i ravnomernim ulaganjem obezbediće sredstva za nastavak radova i u sledećoj godini. Politika predsednika Aleksandra Vučića nam je motiv da se borimo i radimo više, da pomeramo lestvicu i stvaramo uslove svim našim građanima bolju budućnost, rekla je Maja Vitman, gradska menadžerka Grada Pančeva.

Do danas, za 15 meseci otkako se sprovodi projekat javno-privatnog partnerstva u oblasti uređenja putne infrastrukture na teritoriji grada Pančeva s naseljenim mestima urađeno je 44,5 km puteva i 3 km pešačkih staza, a asfaltirano je 91 ulica.