DruštvoNaslovna

VITMAN: U Dolovu asfaltirano 6 km puteva

Nakon završenih pripremnih radova, asfaltirane su još tri ulice u Dolovu ukupne dužine 2 km, i to Trg Oslobođenja, Svetozara Markovića i Borisa Kidriča. Lokacije je obišla Maja Vitman, gradska menadžerka sa predstavnicima Mesne zajednice Dolovo.

Projektom javnog privatnog partnerstva Dolovo je dobilo 6 km puteva. Nadamo se da su Dolovci zadovoljni i da ćemo zajedno doprineti stvaranjem boljih uslova, izjavila je Maja Vitman.

Meštani upravo asfaltiranih ulica dugo godina nisu imali asfalt, već je tu bila kaldrma, a kako kažu, sada će moći mnogo lakše da funkcionišu.

 

 

Dolovo je jedno od najvećih sela po površini i ima 52 ulice. Ulice su duge po nekoliko kilometara i zbog toga je veoma bitno da asfalt dobiju i ulice na obodu sela kako bi se lakše odvijao saobraćaj, istakla je Jovana Radonjin, član saveta MZ Dolovo.

U prvom krugu radova asfaltirane su četiri ulice u Dolovu: Sonje Marinković, Ive Lole Ribara, Bratstva Jedinstva i Zimska, ukupne dužine oko 4 km.

 

 

U Dolovu kreću i atarski putevi, završavaju se radovi na vrtiću, uredili smo Trg Mite Vukosavljev i nastavljamo dalje. Sa građanima smo stvorili dobar odnos, slušamo njihove pohvale, ali i primedbe. Učimo od meštana i trudimo se da budemo dobri partneri. Ponosni smo na ravnomerna ulaganja i na potrebe koje uspevamo da rešimo. Ulaganjem u putnu infrastrukturu građani dobijaju željeni asfalt, koji im je bio najznačajnija potreba. Smatramo da još puno toga treba da se uradi, ali smo i zadovoljni postignutim rezultatima. Naša sreća je da imamo lidera kao što je predsednik Aleksandar Vučić, koji je prepoznao osnovne potrebe običnog čoveka i nama svima pružio jasnu politiku. Nastavljamo sa radovima i radujemo se novim kilometrima koje ćemo izvesti, izjavila je Maja Vitman, nakon obilaska Dolova.

Ona je istakla da samo oni koji se bore i stvaraju mogućnosti mogu da ostvare rezultat koji je Srpska napredna stranka ostvarila, koji je vidljiv i realan. Direktnim ulaganjem iz budžeta isfinansirani su za 15 meseci radovi u 91. ulici, 44,5 km puteva i 3 km pešačkih staza.