DruštvoNaslovna

Pančevo: Vrtić Petar Pan obeležio deset godina rada

Povodom deset godina rada i postojanja vrtić Petar Pan priredio je priredbu 29. marta u Domu vojske Pančevo.

Kako kaže Danijela Đaković, v.d. direktor PU Dečja radost Pančevo vrtić Petar Pan je ovom priredbom obeležio svoj jubilej, a u priredbi je učestvovalo oko 250 mališana.

 

 

Igralo se, pevalo na pozornici Doma vojske u Pančevu čime su predstavili rad i život jednog vrtića. Vaspitači su pokazali izuzetan trud u radu sa decom i zajedno sa njima predstavili su se kroz različite grupe. Na ovoj priredbi su deca predstavila svoj rad, od mlađe jaslene grupe pa sve do pripremnog predškolsko programa, odnosno najstarije grupe, kaže ona.

Na priredbi je bilo pesama, recitacija, dramatizacija, narodne muzike, valcera, sve to je bilo predstavljeno na ovoj priredbi.

 

 

Izuzetno smo zadovoljni priredbom, videli smo i zadovoljstvo na licima roditelja, ponovo smo se vratili u vreme detinjstva, bezbrižnosti i predškolskog doba. Izuzetno važnu ulogu u razvoju deteta igra vaspitač i oslikava se upravo u ovoj bezbrižnosti. Vi vidite da oni kroz igru i kroz jednu potpunu opuštenost predstavljaju kako provode vreme u vrtiću i kako im vreme protiče, rekla je Danijela Đaković, v.d. direktor PU Dečja radost Pančevo.

Sala Doma vojske u Pančevu bila je mala da primi sve zainteresovane za dečju priredbu.

Fotografije: D. Valek