NaslovnaSport

Atletika: Zorana Barjaktarović dvostruka vicešampionka Srbije

Zorana Barjaktarović je na Prvenstvu Srbije za seniore koje je održano u Kruševcu osvojila dve titule vicešampiona Srbije na 100m i 200m.

Ako sagledamo sva dešavanja pre poslednja dva takmičenja moramo istaći da je ovo veliki uspeh za najbolju pančevačku atletičarku.

Neugodna povreda koja je u potpunosti izbacila iz trenažnog procesa kada je bilo potrebno najviše odraditi, pa ponovo krenuti od početka i doći do nivoa na kome je trčala Zorana je pokazatelj da je pravi sportista.

Zorani je ovo šesta sezona da je među najboljim sprinterkama u Srbiji u seniorskoj konkurenciji, a u prethodne četiri sezone je bila zlatna na 100m i 200m.

Sledeće takmičenje je Prvenstvo Balkana za seniore u Bugarskoj na kome će ako sve bude kako treba Zorana nastupiti u tri discipline: 100m, 200m i štafeti 4x100m.

Od nje se očekuje da na tom takmičenju da svoj maksimum i da dostojno reprezentuje AK Dinamo Pančevo, Grad Pančevo i Republiku Srbiju.

Veliki je pritisak na njoj. Ogromna očekivanja, veliki trud od 11 meseci je iza nje i konstantna borba protiv povrede, to može da izdrži samo veliki sportista a Zorana Barjaktarović je definitivno to!