DruštvoNaslovna

Pančevo: GO SNS predao listu za lokalne izbore

Gradski odbor Srpske napredne stranke Pančevo predao je izbornoj komisiji listu za predstojeće lokalne izbore koji su raspisani za 26. april. Listu u ime gradskog odbora Srpske napredne stranke predao je poverenik Saša Levnajić.

Lista nosi naziv „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Prema rečima Saše Levnajića, Srpska napredna stranka u Pančevu u prethodne četiri godine napravila je velike rezultate koji su značajno unapredili život građana.

Ova lista je kao i sve liste Srpske napredne stranke okrenuta budućnosti, okrenuta razvoju, prosperitetu i mi ćemo nastaviti da radimo ono što smo radili u prethodnom periodu za naš grad. Podsetiću vas da smo u prethodnom periodu učinili mnogo za grad Pančevo, da smo kao odgovorna politička stranka i naši nosioci odgovornih funkcija u gradu donosili strateške odluke za razvoj grada, da se nismo bavili jeftinim političkim trikovima i propagandom već smo radili zaista dugoročno u interesu grada, rekao je Levnajić.

On je dodao da su razvili novu industrijsku zonu koja je dovela do dolaska novih stranih investitora i novog zapošljavanja.

“ Radili smo takođe mnogo na kanalizacionoj mreži, na putnoj infrastrukturi, na opremanju domova zdravlja, na rekonstrukciji bolnice, škola i drugih ustanova. Bili smo okrenuti pomoći socijalno najugroženijima i u tom pravcu ćemo nastaviti da radimo i u narednom mandatu ukoliko nam građani ukažu poverenje. Ova lista predstavlja kombinaciju mladosti i iskustva, po prvi put smo uveli veliki broj novih lica, mladih ljudi, obrazovanih, školovanih, punih entuzijazma i energije koji žele da rade i da razvijaju svoj grad. Iskoristili smo svoje pravo i na listu stavili 42% žena što je po prvi put u istoriji ovoga grada da toliko žena bude na jednoj listi. Smatram da građani treba da nam ukažu poverenje, da nas puste da nastavimo strateški da razvijamo grad, a naše je da budemo vredni i da obećamo da će do 2025. godine ovaj grad izgledati potpuno drugačije, modernije i da će biti lepši svima i nama i našoj deci, zaključio je Saša Levnajić.


Posle predaje liste, Gradska izborna komisija proveriće ispravnost predatog materijala nakon čega se izborna lista verifikuje.