DruštvoNaslovna

Započeta rekonstrukcija putne mreže u opštini Žabalj

Predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić, zajedno sa saradnicima, obišao je danas radove na rekonstrukciji ulica u Čurugu. Radovi će obuhvatiti ulice Kralja Petra I, Nikole Tesle i Petra Konjovića.

Dužina radova, koja obuhvata sve tri ulice, iznosi 2.770 metara, a vrednost radova je oko 30 miliona dinara. Rekonstrukcija se finansira iz budžeta opštine Žabalj.

Osim radova u Čurugu, za nekoliko dana počeće druga faza rekonstrukcije ulice Svetog Nikole u Žablju, čije radove finansira Uprava za kapitalna ulaganja APV, kao i Opština Žabalj.

Ovo je početak radova na rekonstrukciji lokalne putne mreže, koju smo najavili početkom godine. Nakon završetka ovih ulica, sledi rekonstrukcija lokalne putne mreže u Đurđevu, istakao je predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić, dodajući da lokalna samouprava svakodnevno, i pored teških okolnosti zbog aktuelne epidemije, radi na tome da građanima obezbedi sve što im je potrebno za kvalitetan život, odnosno za poboljšanje kvaliteta životnog standarda građana, iz dana u dan.

Izvor: www.zabalj.rs