DruštvoNaslovna

Petar Andrejić iz Starčeva osvojio drugu nagradu na foto konkursu „Vršac iz mog ugla“

Turistička organizacija Vršca raspisala je ove godine foto konkurs „Vršac iz mog ugla“. Pokazalo se da je konkurs inspirisao ne samo Vrščane, već i brojne posetioce tog grada da pošalju svoje fotografije na zadatu temu.

Na konkurs „Vršac iz mog ugla“ je pristiglo 222 fotografije od kojih je žiri za najbolju jednoglasno izabrao „Panorama Vršca“ autora Marka Višackog.

U toku avgusta, kroz postove na društvenim mrežama Turistička organizacija Vršac predstaviće 10 najboljih fotografija od pet najboljih autora. To su: Marko Višacki, Petar Andrejić, Dario Valjan, Dragana Vujović Mihić i Andrija Ratković.

Fotografija autora Petra Andrejića iz Starčeva, pod nazivom „Crkva svetog Teodora“ je na 2. mestu Foto konkursa „Vršac iz mog ugla“ po odluči stručnog žirija. Sjajno uhvaćen magični trenutak u kome jedino crkva bistro izranja iz guste magle. Petar Andrejić je osvojio: Let paraglajdingom sa instruktorom Goranom Đurkovićem i Slatki paket kompanije Swisslion.

Za pobednike Foto konkursa glasao je žiri u sledećem sastavu:
▶ Predsednik žirija- Ljiljana Tomić Davidov, magistar primenjenih umetnosti, direktor marketing agencije „Studio Avanti“
▶ Član žirija – Branko Kozlina, fotograf, vlasnik fotografskog studija „Foto Dejan Gold“
▶ Član žirija – Vladimir Vašalić, PR grada Vršca
▶ Član žirija – Tatjana Palkovač, vd direktor Turističke organizacije Vršac
▶ Član žirija – Daniel Neda, dizajner Turističke organizacije Vršac

Organizator će nagraditi sve učesnike konkursa poklon paketom na svečanosti povodom dodele nagrada, koja će se organizovati 30. avgusta u Svečanoj sali Gradske kuće u Vršcu.

Poklon paket za sve učesnike podrazumeva: majicu sa logotipom fotokonkursa i flašu vršačkog vina.