DruštvoNaslovnaTurizam

Pančevo: Počela manifestacija „Letnji dani“

U Pančevu je počela manifestacija „Letnji dani“ koja će trajati do kraja leta. Na korzou, ispred Kulturnog centra, postavljeno je 15 tezgi na kojima izlažu svoje radove i proizvode udruženja žena s cele teritorije Pančeva, kao i žene-samostalne preduzetnice.

Manifestaciju je pokrenula Turistička organizacija Pančevo.

Kako direktor Turističke organizacije Pančevo, Nikola Stoilković, kaže, zbog vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona izostale su mnoge manifestacije na kojima bi ova udruženja žena i pojedinci inače izlagali i prodavali svoje proizvode.

S obzirom da nije bilo moguće organizovati prodajne i izložbene bazare prethodnih meseci, želeli smo da omogućimo članicama udruženja žena i pojedincima da ipak imaju mesto i priliku da sugrađanima ponude svoje proizvode i rukotvorine. Na tezgama će do kraja leta građani dok šetaju gradom imati priliku da kupe domaće proizvode za sebe ili za poklon svojim najmilijima. Izložene su rukotvorine, slatkiši, kolači, nakit, vina, domaći sokovi, med, suveniri, dekorativni aranžmani, izjavio je Nikola Stoilković.

Radno vreme tezgi u okviru manifestacije „Letnji dani“ je svakog dana od 10 do 18 sati, do kraja leta.

 

 

Organizator je Turistička organizacija Pančevo.