DruštvoNaslovna

Pucnjava u Starčevu, ubijena jedna osoba

U Starčevu je sinoć ubijen Timotije S. (24) u pucnjavi koja se desila nakon fizičkog obračuna više muškaraca, koji su po pisanju medija članovi grupe navijača FK „Partizan“.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. Jedan metak pogodio je Stojanovića u stomak. Zatim je Marko M. (39 ) svojim automobilom odvezeao teško ranjenog Stojanovića do Doma zdravlja u Pančevu. Mladić je prevezen u bolnicu, gde je umro.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, je svojim automobilom udario osobu koja je pucala iz pištolja. Taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom. Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice.

Neki od učesnika obračuna već su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja ima kriminalno navijačku pozadinu.