InformacijeNaslovna

Zatvoren pristup Pančevačkom mostu, autobusi „Pantransporta“ i STUP-a Vršac neće stajati kod mosta

Pristup Pančevačkom mostu iz smera Bulevara Despota Stefana biće zatvoren od danas do 5. septembra, zbog čega će se i samo autobusko stajalište kod pančevačkog mosta naći van upotrebe.

Zbog toga su autobuski prevoznici „Pantransport“ i STUP Vršac odlučili da putnike primaju na stajalištu gradskog prevoza GSP.

Putnicima će biti omogućen ulaz u „Pantransport“ vozila na prethodnom gradskom stajalištu “Braće Stamenković”, koje se nalazi kod “Slatke kuće”. Prijem putnika na redovnom stajalištu kod Pančevačkog mosta biće omogućeno odmah po završetku putarskih radova, saopšteno je iz preduzeća „Pantransport“.

Zbog radova u Beogradu na stajalištu kod Pančevačkog mosta, prijem putnika u povratku iz Beograda obavljaće se na stajalištu gradskog prevoza GSP kod “Skroz dobre pekare”, saopšteno je iz STUP Vršac.

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ obaveštava da će se od 3. septembra, od 21 sat do 6. septembra, do 5 sati, izvoditi radovi na sanaciji oštećene dilatacione spojnice na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu. Radovi će se izvoditi u desnoj saobraćajnoj traci a saobraćaj će se, u smeru ka Beogradu, odvijati levom saobraćajnom trakom.