DruštvoNaslovna

Nastavlja se građevinska sezona u Starčevu, počela rekonstrukcija parka

U Starčevu se još uvek radi iako je već sredina jeseni. Petar Andrejić, predsednik Saveta mesne zajednice Starčevo kaže da ovde građevinska sezona i dalje traje.

Shodno planiranim aktivnostima u oblasti putarstva slede radovi na rehabilitaciji gornjeg dela Partizanske ulice. Od ugla ove ulice sa Ulicom Oslobođenja, pa do atarskog puta ka Bavaništu, ovaj deo ulice biće popravljen i presvučen novim slojem asfalta. Pre Partizanske ulice, letos je kompletno rekonstruisana Ulica Veljka Vlahovića u Šumicama, a prošle godine rađeno je u još pet ulica, kaže Andrejić.

Prema njegovim rečima, velika rekonstrukcija parka u centru takođe je na spisku poslova koji će biti urađeni ove godine.

Kompletno nove staze, rasveta, kompletan urbani mobilijar, krasiće novi izgled parka na Trgu neolita. Naredne godine biće još jedna fontana. Uz sve ovo, treba istaći i da će biti postavljeno novo dečje igralište. Do kraja građevinske sezone, u planu je i izgradnja parking prostora ispred pravoslavnog groblja, kao i krpljenje udarnih rupa na kolovozima, kaže Petar Andrejić.