DruštvoNaslovna

Pančevo dobija BIG tržni centar

Na radost mnogobrojnih stanovnika i posetilaca Pančeva, popularni tržni centar Aviv park Pančevo postaće deo velike porodice BIG šoping centara u Srbiji.

Tim povodom, tokom predstojećeg vikenda, 11. i 12. maja, biće održan niz sjajnih aktivnosti u centru kako bi se na najlepši mogući način obeležio ovaj događaj. Muzika, ples i zabava za najmlađe, samo su deo programa koji očekuje sve goste „BIG proslave“.

U subotu, 11. maja, u 15 sati, program će svečano otvoriti gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, dok će se nakon njega na bini pojaviti popularna voditeljka Sanja Marinković, kao i članovi Lexington benda, koji će zajedno izvući srećnog dobitnika automobila Toyota Aygo u okviru BIG nagradne igre koja je počela 30. aprila.

Odličan provod biće nastavljen od 16 sati koncertom popularnog benda Lexington koji će ovim povodom izvesti neke od svojih najvećih hitova, kao što su pesme „Dobro da nije veće zlo“, „Miris karmina“, „Prišla“ i druge.

 

 

Samo dan kasnije, u nedelju, 12. maja, od 18 sati, posetioci BIG PANČEVO šoping centra imaće jedinstvenu priliku da uživaju u nastupu plesne trupe Una Saga Serbica i njihovom muzičko-scenskom spektaklu.

 

 

Da se podsetimo, Aviv Park Pančevo koji za vikend zvanično postaje BIG PANČEVO već godinama predstavlja sinonim za dobru kupovinu, druženje i zabavu. Nalazi se u samom srcu grada i nudi veliki izbor domaćih i stranih brendova iz oblasti mode, sporta, a ono što takođe treba istaći jeste da se u centru nalazi i CineStar, savremeni kompleks multipleks bioskopa, prvi takve vrste u Pančevu.

Osim pančevačkog centra, u okviru BIG porodice u Srbiji uspešno posluju i centari BIG FASHION u Beogradu, BIG u Novom Sadu, a u izgradnji je i beogradski BIG FASHION Park čije je otvaranje takođe najavljeno za ovu godinu. BIG CEE je lider na polju industrije šoping centara sa sedištem u Izraelu, a u okviru svetske mreže nalazi se čak 58 objekata ove vrste.