DruštvoNaslovna

U toku je asfaltiranje šest ulica u Jabuci

Zahvaljujući projektu Javnog privatnog partnerstva, nastavlja se asfaliranje ulica na teritoriji grada Pančeva. Na redu je ponovo Jabuka.

Počeli su radovi na rehabilitaciji i asfaltiranju ulica Strumičke, delu Nikole Tesle, delu Radničke, Osogovske, delu Sutjeske i u Mašinskoj ulici.

 

 

Slobodan Ilić, predsednik Saveta Mesne zajednice Jabuka ne krije zadovoljstvo što se sve što je obećano i izvršava u roku.

Zadovoljan sam postignutim uspehom i dinamikom kojom se vrše radovi. Grad Pančevo je dobrom politikom upravljanja ostvario prihode i stvorio mogućnost da održi obećanje koje je dato građanima. U Jabuci su proletos već sprovedeni radovi u nekoliko ulica. Asfaltirali smo Zmaj Jovinu, Goce Delčev i Vardarsku ulicu. One imaju završene i pešačke staze i kolski prilaz. Tako će biti i sada, rekao je Slobodan Ilić.

 

 

Grad Pančevo, kao odgovorna lokalna samouprava iskoristio je priliku da sprovede projekat javno privatnog partnerstva za finansiranje, rekonstrukciju, rehabilitaciju i održavanje puteva u zimskom i letnjem periodu. U okviru tog projekta do sada su radovi završeni u mestima Banatsko Novo Selo, Glogonj, Starčevo, Banatski Brestovac, Omoljica i Dolovo. Za godinu dana urađeno je 44 kilometra puteva u gradu i naseljenim mestima.