AktuelnoDruštvo

Izložba sitnih životinja u Dobrici

Udruženje odgajivača „Dobrica“ organizovalo je od 30. novembra do 2. decembra Izložbu sitnih životinja u Dobrici, u saradnji sa Mesnom zajednicom Dobrica, Sportskim savezom Alibunar, opštinom Alibunar i sponzorima.

Na izložbi je prikazan veliki broj golubova, živine, ptica, kunića i drugih životinja.

Najboljima je predsednik opštine Dušan Dakić uručio pehare (foto: Ferenc Koso)

Pobednici ovogodišnje izložbe su Udruženje odgajivača iz Skorenovca, odgajivač Janko Petraš iz Padine, Veljko Erić iz Obrenovca i Jovica Pančevac iz Vršca, svako sa svojom kategorijom živine i kunića.

Najboljima je predsednik opštine Dušan Dakić uručio pehare i čestitao, dok je predsednik Udruženja odgajivača iz Dobrice Goran Stanković, uručio pehare ostalim uspešnim izlagačima. U isto vreme održana je i prodajna berza na kojoj je izložen veliki broj eksponata živine, ptica i kunića.

Udruženje odgajivača „Dobrica“ planira da sredinom februara organizuje Međunarodnu izložbu perikera, a Opština Alibunar će i ubuduće podržavati ovakve izložbe koje promovišu uzgoj sitnih životinja.

 

 

 

Tekst je nastao u okviru projekta “Planovi za razvoj Alibunara“, koji je realizovan uz podršku Opštine Alibunar.
Za sadržaj priloga odgovornost isključivo snosi Centar za informisanje, obrazovanje i preduzetništvo “Oblak” iz Pančeva i redakcija portala “Lokalne vesti”. Stavovi koji su u tekstu ne odražavaju nužno stavove Opštine Alibunar.

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts