AktuelnoDruštvoNaslovna

Pančevo: uručeni bicikli najboljim đacima u poznavanju saobraćaja

Za odlične rezultate na takmičenjima u poznavanju saobraćajnih propisa pančevački đaci od grada na poklon su dobili bicikle.

Pančevački đaci već godinama nižu uspehe na takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“. Ove godine sedam učenika koji su ostvarili najbolje rezultate dobilo je od grada na poklon bicikl.

Član Gradskog veća zadužen za stambeno – komunalne poslove i saobraćaj Milenko Čučković uručio je nagrade u vidu bicikala i osvetljenja za bicikle učenicima osnovnih škola sa teritorije grada Pančeva, koji su osvojili medalje na okružnom školskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?“. Za najbolje učenike na takmičenju, Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva je obezbedio novac za kupovinu sedam bicikala sa osvetljenjem.
Okružno takmičenje je ove godine održano u Uzdinu, u Osnovnoj školi „Sveti Georgije“.

Ovo je četvrta godina kako Grad Pančevo nagrađuje decu za postignute rezultate na takmičenjima iz oblasti saobraćaja, bilo da je reč o okružnom, republičkom ili međunarodnom takmičenju.

Učenici iz Pančeva koji su osvojili medalje u 2018. godini:

B kategorija:

1. Potkonjak Veljko, prvo mesto OŠ “Dositej Obradović”, Omoljica
2. Milenović Marija, prvo mesto OŠ “Miroslav Mika Antić”, Pančevo
3. Radanović Vukašin, treće mesto OŠ “Dositej Obradović”, Omoljica

C kategorija:

1. Živković Aleksandra, prvo mesto OŠ “Dositej Obradović”, Omoljica
2. Obućina Goran, prvo mesto OŠ “Sveti Sava”, Pančevo
3. Golubović Vuk, prvo mesto OŠ “Dositej Obradović”, Omoljica
4. Pavlović Nina, drugo mesto OŠ “Isidora Sekulić”, Pančevo

 

Učenicima za uručeni bicikli za rezultate postignute na takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?“

 

Član Gradskog veća Milenko Čučković čestitao je učenicima na osvojenim nagradama i na tome što su pokazali potrebno znanje u poznavanju saobraćaja i osnovnih saobraćajnih propisa.

„Šta znaš o saobraćaju?“ je takmičenje učenika osnovnih škola u poznavanju saobraćaja i osnovnih saobraćajnih propisa. Učenici se takmiče u teorijskom delu, rešavanjem saobraćajnih testova gde pokazuju osnovna znanja iz saobraćajnih propisa, kao i u vožnji bicikala na poligonu spretnosti, odnosno na poligonu koji simulira saobraćajne situacije sa kojima se sreću u svakodnevnom životu.

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts