NaslovnaSport

Kup Pančeva u gađanju glinenih golubova osvojila ekipa iz Banatskog Brestovca

U Jabuci je održano završno takmičenje u gađanju glinenih golubova Kup Pančeva, koje je održano 22. septembra u organizaciji Lovačkog udruženja Pančevo.

Nakon završenog prijavljivanja takmičara, učesnike je pozdravio Aleksandar Najdanović, predsednik sekcije za lovno streljaštvo i poželeo svim učesnicima dobar pogled.

Pored veoma vetrovitog dana koji je bio otežavajući faktor za takmičare uspeli su da se ostvare veoma zavidni rezultati koji su doveli do raspucavanja za treće mesto pojedinačno dok su se ostala mesta u plasmanu po broju pogođenih meta izdefinisala u samom toku takmičenja.

Posle takmičarskog dela usledila je dodela pehara, medalja i prelaznih pehara po plasmanu osvojenom na ovom takmičenju kao i na celokupnom Kupu.

Želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali i koji su bodrili svoje takmičare tokom celog Kupa i da se dogodine vidimo u što većem broju. Ovu priliku bih iskoristio da se zahvalimo i organizaciji koja je omogućila da se KUP Pančeva i ove godine održi. Želim svima DOBAR POGLED. Vidimo se dogodine, navodi se u saopštenju Lovačkog udruženja Pančevo.

 

 

Pobednici takmičenja 22.9. EKIPNO:
1. Banatsko Novo Selo
2. Banatski Brestovac 2
3. Jabuka

Pobednici POJEDINAČNO:
1. Milićev Saša
2. Najdanović Aleksandar
3. Plejić Čedomir

Pobednici Kupa Pančeva EKIPNO:
1. Banatski Brestovac 1
2. Starčevo
3. Banatski Brestovac 2

Pobednici Kupa Pančeva POJEDINAČNO:
1. Dodić Zoran
2. Plejić Čedomir
3. Štrban Jovan

 

Autor: I.S.